„Metų specialisto“ apdovanojimai, įvertinti labiausiai 2022 metais nusipelnę darbuotojai

  • Paskelbė : Biuras
  • Paskelbta: 2023-02-03
  • Kategorija: Aktualijos

Vasario 2 d. Biržų pilyje įvyko iškilmingi „Metų specialisto” apdovanojimai, skirti išreikšti padėką visuomenės sveikatos specialistams, savo darbais ir iniciatyvomis reikšmingai prisidėjusiems prie visuomenės sveikatos stiprinimo ir gerovės. „Metų specialisto” apdovanojimas atiteko Olgai Gražulienei už gerai atliekamą darbą ir visuomenės sveikatos puoselėjimč Šalčininkų rajono savivaldybėje.

Šalčininkų visuomenės sveikatos biure Olga vykdo visuomenės sveikatos stiprinimą, visuomenės sveikatos priežiūrą Dieveniškių A. Mickevičiaus gimnazijoje ir Šalčininkų lopšelyje – darželyje „Pasaka“. Specialistė yra ankstyvosios intervencijos programos vedėja, „Neįtikėtinų metų“ programos grupės vadovė ir pirmoji vedėja, kuri pradėjo įgyvendinti šią programą Šalčininkų rajone, jaunimo savanoriškos tarnybos kuratorė.

- Siūlydami kandidatūrą kasmetiniams apdovanojimams žinojome, kad Olga Gražulienė verta tokio įvertinimo. Nepaisant to, kad ji dirba su mumis vos keletą metų, jauna specialistė labai gerai susitvarko su jai pavestomis pareigomis, yra iniciatyvi, komunikabili. Žinoma, svarbiausias jos bruožas – profesionalumas, -  Šalčininkų visuomenės sveikatos biuro direktorė Janina Alkovska.

Kolegos ją lygina su energijos šaltiniu. Jų teigimu, Olga atsiduoda darbui, vieniją visą komandą, yra kūrybiška ir atsakinga.

- Vertiname jos darbštumą, organizuotumą, kruopštumą, 100 procentinį detalumą darbuose, atsakingumą, aktyvumą, norą tobulėti, augti, mokytis naujų dalykų. Ji labai komunikabili, empatiška ir geranoriška, moka kurti teigiamą aplinką. Energija ir meilė savo darbui iš jos tiesiog trykšta. Džiaugiamės turėdami kolektyve tokį žmogų, kuris motyvuoja mus visus, visada suteikia pagalbą - pasakoja Šalčininkų visuomenės sveikatos biuro kolektyvas.

Didžiuojamės ir sveikiname! :)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos