Švietimo įstaigų darbuotojų ištyrimas greitaisiais testais

  • Paskelbė : Biuras
  • Paskelbta: 2020-09-08
  • Kategorija: Aktualijos
Informuojame, kad Šalčininkų rajono savivaldybė gavo greituosius testus švietimo įstaigų darbuotojų ištyrimui, kurie yra išdalinti pirminės sveikatos priežiūros centrams.
 
  • Švietimo įstaigų darbuotojai, kurie prisirašę pas šeimos gydytojus UAB"Jašiūnų šeimos klinika”, UAB ,,Eišiškių šeimos medicinos centras” ar VšĮ Eišiškių asmens sveikatos priežiūros centro, dėl ištyrimo dėl koronavirusinės infekcijos, turėtų kreiptis į savo šeimos gydytoją pagal prisirašymą, susitarti dėl laiko ir datos, kada galėsite atvykti testo atlikimui.
  • Švietimo įstaigų darbuotojai, kurie prisirašę prie VšĮ Šalčininkų pirminės sveikatos priežiūros centro šeimos gydytojų, turėtų kreiptis į švietimo įstaigos, kurioje dirba, vadovus. Jie savo ruožtu, turėdami pageidaujančių išsitirti darbuotojų sąrašą, derins sveikatos specialistų atvykimą į ugdymo įstaigą, kad testavimą atlikti vietoje.
Švietimo įstaigos vadovų prašome, kad iki 2020-09-10 atsiųstų norinčių išsitirti darbuotojų sąrašus Socialinės paramos ir sveikatos apsaugos skyriaus vyriausiąjai specialistei Jolantai Černiavskienei el.p. jolanta.cerniavskiene@salcininkai.
 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos