Medikų palaikymo iniciatyva

  • Paskelbė : Biuras
  • Paskelbta: 2021-02-01
  • Kategorija: Aktualijos

Kiekvienas sveikatos priežiūros specialistas supranta – paciento gerovė yra pirmoje vietoje. Su sveikata dirbantys specialistai dažnai pamiršta, jog būtina pasirūpinti ir savimi, savo emocine sveikata – tai ypač svarbu tampa dabar, kai kasdien susiduriame su didžiule įtampa, visame pasaulyje nenumaldomai plintant COVID-19 infekcijai. Į stiprius stresinius išgyvenimus, kaip ši pandemija, kiekvienas reaguojame skirtingai: gali sutrikti miegas, padidėti nerimas, įtampa, irzlumas, suintensyvėti liūdesys, bejėgiškumo ir kaltės jausmai, baimė susirgti ar užkrėsti kitus. Pokalbis su profesionaliu psichologu ar psichoterapeutu gali palengvinti šią būseną.

MEDO vizija – visiems Lietuvos medikams ir vaistininkams prieinamos nemokamos, konfidencialios ir operatyvios nuotolinės emocinės ir psichologinės pagalbos tinklas. Neabejojama, kad medikų darbe patiriama įtampa paveikia ir jų asmeninį gyvenimą, todėl ši pagalba siūloma ir tiems, kurie būna šalia medikų ar šiuo metu dėl izoliacijos būti negali – medikų artimiesiems.

Plačiau susipažinti su teikiamomis paslaugomis bei užsiregistruoti galima: https://medo.lt/pages/psichologine-pagalba-medikams-ju-artimiesiems-vaistininkams

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos