Siūlome pavartyti knygą „Gydytojau, pasikalbėkime apie mano vėžį"

  • Paskelbė : Biuras
  • Paskelbta: 2023-08-30
  • Kategorija: Aktualijos

Netikėta diagnozė dažnai sujaukia mintis, išgąsdina.  Turėdami omenyje, kad 2022 m. 1819 mūsų rajono gyventojų sirgo vėžiu (kiek didesnis skaičius yra neabejingų artimųjų), siūlome pavartyti knygą „Gydytojau, pasikalbėkime apie mano vėžį. Ji prieinama internete ir jau rugsėjį – visose rajono bibliotekose. Ši knyga apie bendravimą su gydančia komanda, apie procedūras, apie netradicinius ir alternatyvius gydymo būdus, baimes. Knygoje rasite patarimus, kaip pasiruošti vizitui pas gydytoją, kokius klausimus užduoti.

Ši knyga gimė iš neįkainojamų patirčių, su kokiais sunkumais žmonėms teko susidurti bendraujant su med. personalu, ieškant informacijos.

Čia rasite puikių Nacionalinio vėžio instituto gydytojų – gydytojos chemoterapeutės doc. Dr. Birutės Brasiūnienės, gydytojos chemoterapeutės dr. Editos Baltruškevičienės, gydytojo onkologo chemoterapeuto ir paliatyvios terapijos specialisto Leonido Gatijatullino, chirurgo doc.dr. Audriaus Dulsko, gydytojos akušerės ginekologės dr. Rasos Vansevičiūtės Petkevičienės – pasisakymus.

Nuoroda į elektroninę knygą rasite čia: Gydytojau, pasikalbėkime apie mano vėžį_WEB.pdf (nvi.lt)

Dėkojame Šalčininkų viešajai bibliotekai ir Pola organizacijai už žinių sklaidą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos